Stijladvies

Ontdek uw eigen stijl

Wilt u meer zekerheid over wat u wel en niet staat? Dan is een stijladvies echt iets voor u!

Tijdens een stijlanalyse ontdekt u welke kleding uw figuur het beste tot zijn recht laat komen.

We kijken hoe u sterke punten kunt accentueren en zwakke punten kunt camoufleren. Daarbij gaan we uit van uw lichaamsbouw, persoonlijkheid en levensstijl. We kijken welke stoffen, dessins en belijning het beste bij u passen. Ook is er aandacht voor de vorm van de bril, het kapsel en de accessoires.

U kunt het stijladvies ook combineren met een kleuradvies. We kunnen uw persoonlijke stijl dan nog beter uitwerken.

Een stijladvies duurt ongeveer 2 uur. Het advies werk ik uit in een persoonlijk stijlrapport. Dat krijgt u achteraf toegestuurd. Een stijladvies kost € 100,-.

Een kleur- en stijladvies samen duurt ongeveer 3,5 uur. De prijs van een combi-advies is € 175,-. Een professionele kleurenwaaier, met de 50 kleuren die bij u passen, krijgt u na afloop direct mee. Het persoonlijk stijlrapport krijgt u achteraf toegestuurd.

Wilt u een stijladvies afspreken, dan kunt u mij het beste daarover even bellen. Online boeken is op dit moment nog niet mogelijk. Mijn nummer is 06 - 1607 69 36. Wilt u door mij gebeld worden? Dat kan ook. Stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ik hoop u een keer te zien voor een analyse.

Met vriendelijk groet,

Margret Mulder
Kleur- en Stijlconsulente

Secretaressedag 2016

Geef Kleur aan Secretaressedag

Donderdag 21 april is het weer Secretaressedag. U zult ongetwijfeld diverse hints krijgen, zodat u deze dag niet kúnt vergeten.

Uw secretaresse of managementassistente is misschien wel uw belangrijkste collega. Wat geeft u dan dit jaar? Weer dat bloemetje? Altijd leuk, natuurlijk. Maar een keer iets heel anders, een echte verrassing? Iets waar uw secretaresse meer dan een week plezier van heeft? Is dat geen goed idee?

Wilt u uw secretaresse(s) of managementassistente(s) eens op een originele manier in het zonnetje zetten, geef dan dit jaar een Kleuren- & Sieradenworkshop. Tijdens de kleurenworkshop gaan de deelnemers eerst ontdekken wat kleur met hen doet. Ze ontdekken dan of goudkleurig of zilverkleurig beter bij hen past. Tijdens de Sieradenworkshop gaan de deelnemers vervolgens een ketting maken die mooi bij hen past.

Op 21 april zijn er twee workshops:20160229 142631

  • van 12.00 - 14.30 uur, inclusief lunch óf
  • van 15.00 - 17.30 uur, inclusief High Tea

De kosten bedragen € 49,- per persoon, excl. 21% BTW. Het aantal deelnemers per workshop is minimaal 6 personen. De workshop wordt gegeven in het sieradenatelier van Sylvia Best in Waddinxveen. Uw secretaresse zal uw attentie zeker waarderen!

Wilt u uw secretaresse aanmelden, dan kunt u onderstaande bon invullen.

U kunt ook bellen of mailen met Sylvia Best | Jewellicious Designs, telefoon: 06 - 2426 24 32, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Margret Mulder | My Season, telefoon: 06 - 1607 69 36, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Mocht het u op deze dag niet uitkomen, bel dan voor andere mogelijkheden. Het is bijv. ook mogelijk om deze kleurrijke en creatieve workshop bij u op locatie te verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Sylvia Best en Margret Mulder

Aanmeldformulier