Ontdek uw eigen stijl

Wilt u meer zekerheid over wat u wel en niet staat? Dan is een stijladvies echt iets voor u!

Tijdens een stijlanalyse ontdekt u welke kleding uw figuur het beste tot zijn recht laat komen.

We kijken hoe u sterke punten kunt accentueren en zwakke punten kunt camoufleren. Daarbij gaan we uit van uw lichaamsbouw, persoonlijkheid en levensstijl. We kijken welke stoffen, dessins en belijning het beste bij u passen. Ook is er aandacht voor de vorm van de bril, het kapsel en de accessoires.

U kunt het stijladvies ook combineren met een kleuradvies. We kunnen uw persoonlijke stijl dan nog beter uitwerken.

Een stijladvies duurt ongeveer 2 uur. Het advies werk ik uit in een persoonlijk stijlrapport. Dat krijgt u achteraf toegestuurd. Een stijladvies kost € 100,-.

Een kleur- en stijladvies samen duurt ongeveer 3,5 uur. De prijs van een combi-advies is € 175,-. Een professionele kleurenwaaier, met de 50 kleuren die bij u passen, krijgt u na afloop direct mee. Het persoonlijk stijlrapport krijgt u achteraf toegestuurd.

Wilt u een stijladvies afspreken, dan kunt u mij het beste daarover even bellen. Online boeken is op dit moment nog niet mogelijk. Mijn nummer is 06 - 1607 69 36. Wilt u door mij gebeld worden? Dat kan ook. Stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ik hoop u een keer te zien voor een analyse.

Met vriendelijk groet,

Margret Mulder
Kleur- en Stijlconsulente